lørdag 28. mai 2016

Sommertopp

 En topp til meg selv strikket i full fart etter eget hode :) Jeg har brukt bomullsgarnet som jeg kjøpte i USA og pinner nr. 7. Garnet heter Peaches & Creme og var et deilig garn å strikke med.

Her er et ikke så bra bilde av meg med genseren på - tatt i motlys. Er fornøyd med hvordan den passer så får vi se hvor mye den blir brukt :)




mandag 23. mai 2016

Ebony and ivory

 To små portemoneer er ferdige, den sorte er en bursdagspresang som allerede er gitt bort. Den hvite er en bryllupspresang og skal fylles med penger :)
Begge to er heklet i Muskat fra Drops på pinne nr. 4. Låsene har jeg kjøpt på Ebay, der er det mange å velge mellom og prisen er det ingen ting å si på.

Begge er foret, dette er strengt tatt ikke nødvendig, men det er liksom prikken over ien.
HER kan du se noen av de jeg har heklet før og lurer du på mønsteret finner du også link og opplysninger om det :)





fredag 20. mai 2016

Hjemme igjen

 Her kommer et lite reisebrev fra meg. Vi er hjemme igjen etter en flott tur til USA.
Det var min mor, søster, fetter og meg som tok turen over. New Yourk var utgangspunktet og det var her vi leide en leilighet som vi hadde som base under hele oppholdet. Byen måtte utforskes og vi var bl.a. på Ground zero, i toppen av Empire State Bulding, kjøtre båt forbi Statue of Liberty, kjørte masse Subway og vi shoppet litt.

 En stor del av turen var og hilse på familie som bor i Deerfield, New Hampshire. Og ettersom det var ca.  5 timers tur fra New York leide vi en bil og la lystig i veg. Litt spente for kjøringen var vi nok, men med gps gikk turen uten problemer og vi kom trykt frem :)
Det ble også noen turer rundt i distriktet her, som en tur til Boston og en tur til White Mountain Nasjonal Forest. Det var også utrolig morsomt å se familien igjen etter mange år, vi hadde det utrolig koselig sammen :)

 15. mai var det 17. mai feiring i Brooklyn og den måtte vi selvfølgelig få med oss, bare så synd at det var altfor kaldt. Men det varmet godt da vi møtte mammas kusine og hennes sønn som begge er født og oppvokst i Brooklyn. Jeg må bare få takke for et flott opphold og en innholdsrik tur :)

Litt strikking ble det også tid til, både i bil og i leiligheten. Jeg var ikke i noen garnbutikk, det ble det ikke tid til. Og når det bare er jeg som er veldig interessert i den biten var det ingen grunn til å stresse med det og særlig ikke da jeg fikk kjøpt noen herlige nøster med bomullsgarn på en Walemart når vi var i New Hampshire.

Nå er jeg tilbake i hverdagen, men med mange fine minner å tenke tilbake på!
Ønsker alle en riktig god helg :)





søndag 1. mai 2016

Islender nok en gang

 Da var nok en genser ferdig, denne gangen en ny islender. Dette er bursdagspresang til yngste bonussønn. Jeg har strikket denne før også, det kan du se HER.
Jeg synes det er flott at disse "gamle" mønstrene har kommet til heder og verdighet igjen. Dette er en genser som var populær også da jeg var ung  :)

Jeg har strikket denne i Superwashsport fra Gjestal på pinner nr, 4.

Så var helgen snart over for denne gang. Her har det vært surt og kaldt, men med et lite solglimt i dag. Og med alle musikanter som har vært ute å spilt i dag var det nok kjærkommet med litt lettere vær :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...